lauantai 9. kesäkuuta 2018

TÄNÄÄN OHJELMASSA

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Hyvää lauantaipäivää! Hyödynsittekö eilen Jolien alekoodin? Minä muistin yömyöhään shoppailla! Tilasin silmämeikinpoistoainetta, vanulappuja ja shampoota. Idea näihin ostoksiin syntyi siitä, kun tajusin mun silmämeikinpoistoaineen vetelevän ihan viimeisiään ja vanulappuja on pitänyt ostaa jo jotain miljoona vuotta näin marimaiseen tyyliin liioitellen. Mietin, että paljon helpompaa nyt vaan tilata netistä nuo kuin muistaa jollain arkisella kauppareissulla. Ne kuitenkin tulevat ihan parissa päivässä lähimpään pakettiautomaattiin tai tässä tapauksessa smartpostiin, johon omani tilasin. Todennäköisesti siis aiemmin kuin muistaisin ostaa kaupasta.

Me napsautettiin pesukoneet päälle heti aamusta ennen kuin lähdetään Ikeaan. Jokaisen kodinkoneen kohdalla on joutunut lukea käyttöohjeista miten ne toimivat, kun osa on aika paljonkin nykyaikaisempia kuin mihin itse olen tottunut aiemmassa elämässäni. Induktioliesi varsinkin on ihan uusi tuttavuus, mutta kyllä minä sillä jo yksi päivä sain ruokaa tehtyä. Siksi oikeastaan sinne Ikeaan lähdetään, kun tarvitaan uusi paistinpannu ja pimennysverhot makkariin.Kylmägeeli on ystävä 🙊


Tänään pidetään vapaapäivää kaikesta painavan kantamisesta, sillä mun niskat ei vieläkään oikein ole kunnolla auki ja menevät siis jumiin tosi helposti kaikesta pienestäkin nyt. Olen kylmägeelikuurilla, koska se on ainoa asia, mikä auttaa oikean ryhdin lisäksi.

Eilen käytiin hakemassa olohuoneromppeet (tv, tv-taso ja karvamatto) ja siinä tv-tasoa kantaessani tajusin, että a) olen tottunut kantamaan asioita niskoillani enkä lihaksilla ja b) mulla ei ole selässä minkään valtakunnan lihaksia, ei yhtäkään. Ei siis ihme, jos niskat jökittävät tasaisin väliajoin.

Tällasta tänne, kohta Ikeaan! Siellä ei varmaan ole ketään muita, kun sattuu olemaan Ikean synttärit, ääää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti