sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

VEIKKAUSLIIGA: TPS - FC INTER 20.6.2018

Hyvää huomenta aurinkoisesta Varsinais-Suomesta! Eilen tapahtui sellainen juttu blogini kommentointiin liittyen, että tajusin pitkästä aikaa surffata osioon odottaa tarkistusta. Sehän ei sinänsä ole mikään ihmeellinen asia, mutta tällä kertaa se oli täynnä teidän kaikkien ihanien kommentteja viimeisen kuukauden ajalta! Minä en ollut huomannut joidenkin asetuksien muuttuneen enkä olekaan enää saanut sähköpostiin ilmoitusta uusista kommenteista. Niinpä siis jotkut kommentit olivat odottaneet päivänvaloa jo lähes sen kuukauden, kääks! Pahoitteluni kaikille, jotka olette vesi kielellä odottaneet kommenttinne julkaisua ja vastausta siihen. Osaanpahan jatkossa käydä kärkkymässä kommentteja ja julkaista niitä vähän nopeammin.

Juhannus on melkein jo taputeltu, joten on hyvä aika palata keskiviikkona pelattuun Turun derbyyn. Kirjoitin siitä ennakon, mutta ihan kaikki toiveeni eivät toteutuneet. Jamppa oli selkeästi lukenut postauksen, kun tykitti pallon maaliin heti matsin alussa, mutta Jako jätti maalintekohommat seuraavaan kertaan.

Sen verran itsekin osasin, että olin tällä kertaa jopa ihan ajoissa Veritaksella. Kerkesin ottaa kuvat pressin pullista ja naukkailla kahvia pelaajien vielä lämmitellessä kentällä.Oloni oli pitkästä aikaa lähes normaali ja jaksoin ottaa taidekuviakin entiseen tyyliin. Tuntuu, etten ole ottanut tällaisia koko kaudella kunnolla, mutta keskiviikkona olin tosiaan liikenteessä sellaisena kuin mun kuuluukin, hölöttävänä ja hymyilevänä kuvaajana. Koska jalkapallon valokuvaaminen on vaan parasta touhua.Kuten sanoin, heti matsin alkuun Jamppa teki maalin ja pääsin taas kuvaamaan maalihalia. Ei näitä kyllä yhtään tarpeeksi ole ollut tällä kaudella.

Tähän osui nyt kolmen Jakosen suora, hupsis!
Tauolla pyydystin oleellisimmat asiat: nappikset, vettä janojuomaksi ja Pennin. Kehuin myös palomiesten nokisia hanskoja, johon sain turkulaiseen tyyliin erittäin innostuneita murahduksia vastaukseksi heiltä.
Tarviiko jalkapallosta sanoa mitään? Tylsä peli tuumasi katsomon puolella istuneet ystäväni, mutta itse en sitä huomannut, kun olin niin innoissani kuvaamisesta. Mun silmään peli oli vähemmän kuuma kuin Turun derbyt tähän asti, mutta voi toki olla, että paljonkin jäi näkemättä, kun kerrankin tosiaan keskityin vain kuvaamaan.

Totesin vain taas samoja asioita kuin aikaisemmistakin matseista. Että jotkut hyökkäyspään tyypit tuntuvat välillä hieman näkymättömiltä enkä tiedä ovatko Tepsin vahvistukset oikeasti vahvistuksia. Jotenkin puuttuu ne aiempien kausien varmat kuviot eri tilanteissa, maalinteon nälkä on jotenkin keskeneräistä? Sellaista niin kuin lapsi olisi saanut karkkia ennen varsinaista ruokaa, eikä sitä sitten edes huvita syödä makaronilaatikkoa ja otteetkin ovat hieman sokerihumalaisen haparoivia sekä ADHD-mallisia.

Inter on ilmeisesti mennyt aiemmilta kausilta eteenpäin, koska he eivät saaneet mua nukahtamaan. Se on ihan positiivinen piirre jalkapallojoukkueessa. Kai? Takaani juuri äsken tulleen asiantuntijalausunnon mukaan molemmat joukkueet pelasivat päin helevettiä, että siinä mielessä minä saatan kirjoittaa tästä lajista turhan leppoisaan sävyyn. Ehkä siis tiivistetään tämä postaus tähän ja suunnataan katse taas kohti seuraavaa ottelua.

TPS - FC Inter 1 - 1

4 kommenttia :

 1. Ai jai hienoja kuvia taas, Mari is back. Ja kuten olet huomannut futista voi pelata monella eri tyylillä/taktiikalla mutta "kusi sukassa" tekeminen näkyy myös loppu tuotteessa eli pelissä ja tuloksessa. Rohkeutta kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos!! Kyllä sen vaan jo kentän reunalla tietää omasta olostaan milloin on hyvä päivä kuvata, viimeksi tosiaan oli. Vielä kun jalkapallokin viihdyttäisi kunnolla :)

   Poista
 2. Tässä on minun youtube-kanavani Henrik Kemppainen

  VastaaPoista