maanantai 11. kesäkuuta 2018

VIIKONLOPPUNA

..hamstrattiin kaupasta jäätelöä reilu 4 litraa jäätelöä, koska Cittarissa oli tarjouksessa Ainot ja sitten unohdettiin herkutella niillä. Ehkä ihan hyvä niin, 4 purkkia Aino-jäätelöä saisi mielellään kestää vähän kauemmin kuin juhannukseen asti.

..käytiin Ikeassa ostamassa pimennysverhot ja paistinpannu. Loppujen lopuksi meidän kärry oli ihan täynnä kaikkea muutakin kamaa, just niin miten Ikeassa käydessä aina käy.


..tehtiin pizzaa. Lauantaisin on kiva tehdä jotain vähän herkumpaa ruokaa. Jotain sellaista, jota ei viitsi arkena tehdä...olen silittänyt verhoja ihan vaan huomatakseni kaikkien verhojemme olevan liian lyhyitä tähän asuntoon. Kääk!!..ihailin uutta kattolamppua, joka hankittiin Ikeasta. Nyt meiltä ei puutu enää kuin 4 lamppua!


..join kahvia ja nautin kahdesta kiireettömästä aamusta. Sellaiset aamut ovat parhaita!!


..muistin ostaa avokadoja pitkästä aikaa...leivoin unelmatortun, koska jääkaapissamme majaillut patonki muistutti ihan torttua ja aina nopeasti katsoessa luulin sen olevan unelmatorttu. Nyt patonki on syöty ja tilalla on torttukäärö.

..mietin, että Five Finger Death Punch on aika hyvä bändi. Niiden keikka sattui tulemaan tv:stä lauantai-iltana.

..suunnittelin miten tällä viikolla hoitaisi muuttojuttuja eteenpäin, kun kahtena iltana käyn hieronnassa enkä voi niinä päivinä harrastaa kantamista. Perjantainakin pitäisi muistaa oikein kuvata jalkapalloakin pitkästä aikaa.

..totesin, etten ole ottanut mitään kivoja kuvia puhelimella enkä ole voinut päivittää instaa siksi. Apua!

..oli kivaa ja rentouttavaa. Nyt jaksaa taas painaa tämän viikon muuttohommia ajatellen ja muutenkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti