perjantai 6. heinäkuuta 2018

KESÄN 2018 PARHAAT

Yksi aamu viime viikolla meikatessani mietin, että pitäisi kyllä tehdä postaus tän kesän suosikkijutuista, koska esimerkiksi meikkaaminenkin on niin erilaista eri vuodenaikoina. Muutenkin kesä on jotenkin ihan oma irrallinen ajanjakso muuten niin pimeässä vaeltavien suomalaisten elämässä, joten siitä on kiva jauhaa. Nämä mun kaikki suosikkiasiat ei tosin liity kesään, mutta ovat mielessä nyt.

Tuote saatu!

Aloitetaan kesäisimmästä: Louis Widmerin Sun Gel. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka saavat auringosta ihottumaa, kuten esimerkiksi meikäläinen aina alkukesästä. Tosin en vieläkään oikein tiedä liittyykö se enemmän koivuun kuin aurinkoon, mutta ihottumaa nyt silti tulee. Testasin tätä aurinkovoidetta toukokuussa ja kyllähän se toimi. Ei tarvinnut raaviskella auringossa lillumisen jälkeen ja kaikista kivointa tämän lisäksi tuotteessa on sen lupaus lisätä ihon omaa melaniinin tuotantoa eli sen pitäisi siis parantaa ruskettumista! Kelpaa sekin ominaisuus tällaiselle kalkkilaivan kapteenille.

Valo, jota käytin aurinkorasvakuvan valaisuun: pöytävalaisin Ikeasta. Sattui silmään viimekierroksella Ikeassa ja ostettiin molemmille omat lamput. Omani on erittäin hyvä apu, kun kirjoittelen postauksia hämärässä huoneessa.


Parasta aina: puhtaat petivaatteet ja puuvillasatiini. Pellavakin on ihanaa, mutta suosittelen kokeilemaan edes joskus puuvillasatiinia! Seuraavan kuvan valkoinen aluslakana on Finlaysonin, niitä myydään ainakin täällä (mainoslinkki).


Kesän meikki ei paljon kaipaa, joten satsaa näihin: ihana highlighter (mainoslinkki) ja bronzer (mainoslinkki), jonka saa marketistakin. En laita edes puuteria tai mitään meikkipohjaa, kosteusvoidetta (mainoslinkki) vaan, ripsaria ja sitten korostus + varjostus. Sopivan kesäistä ja kevyttä.


Vaikka se sijaitseekin Raisiossa: tää meidän koti. En vain voi kyllästyä tähän! Sohvaa odotellaan edelleen kuumeisesti, mutta enää ei tarvitse lattialla maaten katsella tv:tä kuin ehkä maksimissaan pari viikkoa.


Hän: mies, jolla ei vieläkään ole kunnon bloginimeä. Hänen kanssaan on maailman parasta jakaa kaikki. Ihan kaikki. Kaikki ällöttävimmät tyttöjutut (joista en todellakaan kirjoita blogiin), suklaalevyt, koti, arki ja elämä. Vaikea edes kuvailla sanoin koko asiaa.


Parhaisiin voisi myös listata sen, että kesäloma on vasta edessä! Nyt siihen on enää 4 viikkoa, kyllä se sieltä siis tulee vielä!

Mitäs teidän tän kesän parhausasiat ovat?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti