sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

LIIKUNNAN RIEMUA PITKÄN TAUON JÄLKEEN

Mä olen päässyt takaisin lenkkipoluille!! Ne kuiskivat minulle iltaisin tuulen mukana "Mari, lähde ulos, täällä on kivaa" ja minähän lähden. Ne ovat oikeassa, ulkona on todella kivaa!Käytiin tän viikon ekalla lenkillä, kun oli vielä tosi kuuma eikä ilma tarjoillut paljoakaan happea. Tulin silti superiloiseksi ja kotona pompin miehen syliin, kun olin niin onnellinen pienestä kävelylenkistä. Vihdoinkin pystyy harrastamaan liikuntaa niin, ettei mihinkään satu tai päässä heitä!! Niin parasta!! Eniten on ärsyttänyt parin menneen kuukauden aikana se, ettei ole voinut liikkua! Oli ärsyttävää olla epäkunnossa ja se, että olin fyysisesti kykenemätön toimimaan, alkoi viedä jo järjenkin. Mrr! 


Viikon toinen lenkki tehtiin perjantai-iltana ukkosta odotellessa sateen jälkeen, mutta ukkosta ei koskaan tullut. Käytiin katselemassa raisiolaisten omakotitaloasujien pihoja ja todettiin lopuksi Raisiossa olevan aika hiljaista. Missään ei koskaan liiku ketään.
Eilen pienestä väsymyksestä huolimatta vääntäydyin ulos, koska kesäillat ❤️ Päätettiin mennä tällä kertaa jokirantaan, koska tuo reitti on kiinnostanut mua pitkään. Auton ikkunasta pellot näyttävät niin kutsuvilta.

Pysähdyimme aika pian lenkkimme alussa ottamaan kuvia ja sitten tapahtui yllätys!! Minua puri paarma! Suutuin ja huusin kuinka en ole vuosiin joutunut paarman uhriksi, koska en ole vuosiin ollut ulkona samalla tavalla kuin nyt armon vuonna 2018.

Että on siellä ulkona vähän vaarallistakin välillä. Silti ilta oli todella ihana ja sää aika sopiva, vaikka hiostavan nihkeää olikin. Sitä paitsi vähän vähemmän olisin voinut meuhkata paarmoista, kun koko puremajälki ei kutissut yhtään. En tiedä ehtikö se purra kunnolla, vei vain palan nahkaa mennessään, kun meikäakka huitaisi pohjalaisen sotahuudon saattelemana.


Kun nyt tosiaan alan olla taas urheilukunnossa, kaipaan ihan hirveästi lihaskipua. Haluaisin mennä salille tai edes kahvakuulata vähän, jotta tuntuisi jossain. Haluaisin herättää kaikki lihakset, joiden ei ole tarvinnut tehdä mitään pitkiin aikoihin. Tämä into kumpuaa selkeästi siitä, että haluan olla terveempi enkä enää ikinä niin toimintakyvytön kuin pari kuukautta olin.

Lihaskuntotreeniä odotellessa taidetaan tänään hankkia kokovartalopuudutus jalkapalloa potkimalla. Sillä saa lihakset kipeämmäksi kuin salitreenillä ja jaloista tulee hassun painavat 🙊

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti