keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

TILAAN YHDEN SADEKUURON, KIITOS

Ei hitto mitkä kelit! Kyllä on kelvannut istua toimistossa ja sitten startata päivän kuumimpaan aikaan koko päivän parkkipaikalla lämpöä kerännyt menopeli, jotta voi huristella sillä hikikarpalot otsalla kotia kohti. Kotona sitten taas äkkiä sohvalle maaten yrittäen olla liikuttamatta yhtään raajaa, koska hiki virtaa jo muutenkin.


Olen yrittänyt lohduttautua sillä, että ehkä keho tottuu näin lämpimään ihan samalla tavalla miten se tottuu kylmäänkin. En tiedä onko näin, tiedän vain kehon tottuvan pakkasiin, sillä aikoinaan joululomaa Saariselällä 30 asteen pakkasissa viikon päivät viettäneenä ei Vimpelin -20 tuntunut enää missään.

Toukokuun siitepölyhommien aikaan kyttäsin sadetutkaa koko ajan sateen toivossa ja nyt kyttään sääennustetta sadetutkan lisäksi ja optimistisesti hihkun aina, kun ennuste lupaakin 31 asteen sijaan 30 astetta. Yksikin aste vähemmän ja olen onnellinen.

paita Vero Moda - hame Zara - läpsyt Vagabond

Okei kuulostan aika hirvittävältä hellevihaajalta, mutta ei tämä nyt oikeasti ole minusta kovin hauskaa. En ole koskaan tykännyt kovista löylyistä enkä myöskään pitkään jatkuvista helteistä ja nyt näitä helteitä on tällä seudulla piisannut jo monta kuukautta. Sadetta ei paljon ole näkynyt, ei edes eilen, vaikka naapurikunnissa kyllä satoi.

Alan olla valmis vannomaan kautta likaisten varpaitteni (ja ne todella ovat likaiset, kiitos sandaalieni), että vähennän kosmetiikan ja muovin kulutusta, jotta meret pelastuvat. Haluan sateet takaisin, haluan happea!


Positiiviset puolet tässä vallitsevassa säätilassa: saa syödä jäätelöä mielin määrin, saa nukkua alasti mielin määrin, saa katsoa tv:tä verhot kiinni, saa olla töissä hame päällä, ulkona tarkenee hyvin ja naapurikerrostalon nuorisojengi ei jaksa ryypätä kaiket illat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti