maanantai 16. heinäkuuta 2018

TROOPPISTEN ÖIDEN VIIKONLOPPU

Ah, kesä Minä tykkään! Alan saada vihdoin kiinni kesästä nauttimisesta, vaikka mulla muutamat rästihommat taustalla kummitteleekin. Olen päättänyt olla stressaamatta niistä ja elää päivä kerrallaan, sillä se on se ainoa oikea tapa itselleni tässä elämässä mennä eteenpäin. Stressaaminen on turhaa ja se sairastuttaa ihmisen. Sen sijaan viikonloppuna mukavien asioiden tekeminen mukavassa seurassa on parhainta. Pitkästä aikaa tunnen itseni todella rentoutuneeksi.

Viikonloppuun kuului vahvasti ruuanlaitto ja ruskettuminen. Ulkona ei tarvitse kovin kauaa hengata, kun iholle alkaa ilmestyä väriä, mikä on sinänsä aika harvinaista minulle. Ehkä Louis Widmerin melaniinin tuotantoa lisäävä Sun Gel ihan oikeasti toimii tai sitten ihoni kestää aurinkoa jotenkin paremmin nykyään.flamingobikineiden yläosa täältä (mainoslinkki) 

Lauantaina lähdettiin heti aamusta asioille. Käytiin Kaarinassa asti katselemassa kukkasia ja kotimatkalla haettiin mansikoita. Mansikat asennettiin pakkaseen, illemmalla tehtiin pizzaa, katottiin Tepsin peli ja lähdettiin iltauinnille Maskuun. Käväistiin vielä Naantalissa ja sitten kotiin. Yli 20 asteen lämpötila vielä auringon laskiessa saa ihmisen nauttimaan elämästä ylipaljon. Ihan mieletöntä!


30 asteen helteellä on hyvä säätää suksien ja lumilaudan kanssa 


flamingobikineiden alaosa täältä (mainoslinkki) 


Eilen vietettiin hidas aamu, minä harrastin bloggaamista ja sen jälkeen järjestelin vaatteitani kaappiin. Aika monta säkkiä on vielä käymättä läpi ja sekös harmittaa. Tyhmää omistaa tosi paljon vaatteita, koska ei ole mitään hyvää syytä ostaa lisää. Päivällä lähdimme retkelle. Päädyimme Ruissaloon ensin uimaan ja sitten kahville. Rannalla meinasi paahtua, mutta meressä pulahtaminen hieman auttoi ja sen jälkeen oli ihanaa istua varjossa kahvilla tuijotellen merta. Kahvikuppiini hyökkäsi joku öttiäinen ja kahvilasta autolle kävellessä peura juoksi viereisellä pellolla.

Tää oli varmaan kesän paras viikonloppu tähän asti 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti