lauantai 14. heinäkuuta 2018

UUSI SOHVA

Ihanaa, heinäkuinen viikonloppu! Eletään ihmisten parasta kesäloma-aikaa, mutta minulla lomaan on vielä 3 viikkoa.

Kirjoitin viikko sitten siitä, että olen ilmeisesti hieman stressaantunut vaan enpä ole enää! Tiesin kirjoittamisen auttavan, joten aloitin siitä. Maanantaina meille tuli sohva ja sekin on osaltaan auttanut rentoutumaan. Niin ihanaa, kun olohuonetta koristaa sohva ja se, kun töistä tullessaan voi rojahtaa hetkeksi makaamaan ennen kuin alkaa puuhastella arkisia vapaa-ajan askareita.
Sohva on ihan paras! Me mahdutaan siihen molemmat nukkumaan päikkäreitä ja niin kivaa tehdä pesä sohvan nurkkaan läppärin kanssa ja selata nettiä. Olen niin kaivannut sellaista!

Pelkkä sohva ei tietenkään ole pelastanut kaikelta stressiltä, mutta vähitellen tässä on olo alkanut parantua. Kuulemma pitäisi nyt viikonloppuna tehdä vain kaikkea mukavaa ja unohtaa velvollisuudet, työt yms. Kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, joten nokka kohti kivaa viikonloppua! Kuuma ainakin on, joten siitä täytyy nauttia.

2 kommenttia :

  1. Hyvä sohva on kyllä itseisarvo. Siinä viihtyy, siinä on hyvä levätä, katsoa telkkaria, tai olla ihan vaan. Tyynyillä on iso merkitys siinä ohella, miten päänsä saa asetettua rennoksi ja sopivaksi. Minulla on huono sohva ja tyynyt, siitä kerron omalla blogillani joku päivä, tervetuloa bloggaamaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Toivottavasti saat paremman sohvan jossain kohtaa! :)

      Poista