torstai 12. heinäkuuta 2018

VÄLILLÄ PIHALLAKIN

Mietin eilen instagramfeediäni jälleen, kun paiskasin sinne kuvan itsestäni makoilemassa sohvalla hashtagin #päikkärit kera. Minun feedistäni ei välttämättä huomaa nyt elettävän kuumaa heinäkuuta toisin kuin muiden ihmisten elämä tuntuu pursuavan ulkoilua ja kesää. Sitten totesin itsekseni, että ehkä minunkin instaelämä näyttäisi vähän eriltä, jos olisin lomalla.

Vähän enemmän tässä olisi silti voinut ulkoilla. Olisi voinut, jos olisi pystynyt. Usea lenkkeily-yritys loppui lyhyeen vielä joitakin viikkoja sitten, kun kaikki askeleet olivat epävarmoja ja jokin ei ehkä ollut kunnossa. Nyt tilanne on alkanut parantua ja eilen käytiin kävelemässä pitkästä aikaa jopa muutama kilometri ilman kauheaa valitusvirttä. Oli ihanaa pystyä olemaan ulkona, kävelemään ja hengittämään!


Kaikki kukkapellot ovat niin uskomattoman kauniita eikä yhtään haittaa, että Raision kaupunki tuntuu olevan aika kiinnostunut jonkun sortin vihersuunnittelusta, kun täällä on kivoja puistoalueita. Ovat sen verran uusia vielä itselle, että niitä on kiva käydä ihmettelemässä.

Toivottavasti teillä on ollut parempi lenkkeilykesä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti