keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

YKSINKERTAINEN VINKKI PAREMPIIN FUTISKUVIIN

Tämä kesä on sisältänyt hävyttömän vähän jalkapallon valokuvaamista. Kaikki energia on mennyt lähinnä arjesta selviämiseen eikä ylimääräisille kotkotuksille ole ollut yhtään aikaa. Olen viikon sisään havahtunut kuinka pitkään olen ollut tekemättä lempiasioitani, kuten lukematta twitteriä, olemalla perillä somepuheenaiheista ja ylipäätään olemalla jotain mieltä jostain muustakin kuin työasioista.

Nyt jaksamista alkaa taas olla muullekin kuin välttämättömille asioille ja mielipiteitäkin alkaa muodostua. Alkuviikosta näin taas yhden futiskuvan jonkun uutisen kuvituksena, jossa oli horisontti niin auttamattomasti vinossa, etten enää jaksa edes ymmärtää miksei ketään kiinnosta millaisia kuvia käytetään. Tiedän olevan paljon kuvaajia, jotka eivät kiinnitä horisontteihin mitään huomiota, kun taas minä omassa kehityksessäni aloin horisonttinatsiksi aika pian futiskuvaamisen aloitettuani. Ja nyt natseilen sitten mielessäni aina, kun näen jonkun kuvan, jossa ei ole suoristettu kenttää. Todennäköisesti olen ainoa ketä tämä edes häiritsee, mutta minusta kuvalle tekee ihmeitä jo pelkästään sillä, että suoristaa kentän.


Futiskuvaussilmäni ei siis ole aivan loppu, vaikka minä itse olenkin ollut. En tiedä milloin seuraavaksi aion palata kentän laidalle, mutta toivottavasti joskus pian! Alkuviikosta palasin kentälle potkimaan ja sekös vasta hauskaa oli!Ihan ei ole kunto entisensä, mutta kai se siitä vähitellen. Kai myös vähitellen voisi alkaa metsästää muidenkin kuin Veikkausliiga-matsien kuvaamista, koska kohta on aikaa harrastaa kuvaushommia, kun ihan pian alkaa loma. Sitten saan olla oman elämäni horisonttinatsi ihan niin paljon kuin lystään. Ei tarvitse provosoitua muiden horisonteista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti