lauantai 25. elokuuta 2018

AAMUPALAPUUROA JA SISUSTAMISTA

Täällä on taas herätty tähän päivään, tavallaan. Kahvit on vielä juomatta ja unihiekat silmissä, mutta kyllä se tästä vähitellen. Raisiossa on tänään markkinat, joten lähdetään niitä ihmettelemään heti kun osaisi päättää mitä tuonne pukisi päälle. Niin vaikeita nämä loppukesän kelit oikeastaan, kun tavallaan ilmassa on jo henkäys syksyä ja sitten kun ulos lähtee neule päällä, hikoilee kuin pieni possu, mrr.Mun virkkausoperaatio on edennyt pari kierrosta, jei! Siitä ehkä tulee valmis vielä joku päivä. Eilen käytiin katselemassa pesukoneita ja samalla parissa huonekaluliikkeessä. Askosta tarttui mukaan kuvassa oikealla pilkistelevä rahi. Nyt olkkarista ei enää puutu kuin pöytä. Siitäkin on jo ajatus olemassa, enää tarvisi löytää just se oikea.


Ollaan lomalla jaksettu syödä kunnolliset puuroaamupalat joka päivä ja toivon saman meiningin jatkuvan tietysti myös loman jälkeen. Harmi, ettei tuoreita marjoja sitten enää saa, ainakaan vattuja. Toisaalta kiva, että oli se takavuosien superfood-villitys ja puuron sekaan voi hankkia kaikkea muuta, niin kuin kaakaonibsejä (mainoslinkki), kookoshiutaleita (mainoslinkki), kuivattuja marjoja ja granaattiomenan siemeniä. 

Nyt täytyy mennä, että päästään eteenpäin sinne markkinoille! Tää päivä on täynnä ohjelmaa, kun ajateltiin päivällä lähteä metsälenkille ja illalla kannustetaan TPS voittoon kotoa käsin. Pitäkää tekin hauskaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti