perjantai 3. elokuuta 2018

HYVÄÄ LOMAA MULLE

Muutamat työkaverit ovat lähestyneet minua kuluneen kesän aikana kyselemällä mitä aion tehdä lomalla. En koskaan osaa vastata siihen mitään järkevää, sillä rakastan sitä, kun ei tarvitse suunnitella mitään. Tai että suunnitelmat voi tehdä sitten, kun on sen aika. Ei siis kahta kuukautta tai edes kahta viikkoa etukäteen.

Mun loma alkaa tämän päivän jälkeen. Enää yksi päivä töitä ja voin poistua paikalta suunnitelmana unohtaa salasanat sekä työavainten sijainnin. Mitä muita suunnitelmia edes voi tarvia kesälomalle?Nämä ajattelin toteuttaa lomalla:

☀️ Nukkuminen. Tuntuu, etten ole nukkunut koko heinäkuussa helteiden takia. Ensin otan kiinni univelan ja sitten voidaan miettiä mitä seuraavaksi tekisi.

☀️ Lukeminen. Luen arkielämässäni aivan liian vähän ja lomalla haluan lukea enemmän. Asiaa ja hömppää. Pitäisi muutenkin lukea enemmän, sillä se tekee aivoille hyvää ja toisaalta auttaa kirjoittamisessa.

☀️ Liikunta. Kuluneen viikon aikana on tullut lenkkeiltyä vähän vähemmän, koska on vain yksinkertaisesti ollut liian kuuma. Haluan lomalla rakentaa kuntoa ja reisipaloja paremmalle mallille. Käydä iltalenkkeilemässä elokuun viileydessä ja toisaalta taas potkimassa palloa, koska se on ylihauskaa. Eikä sitä tiedä, jos kaivaisi pesisräpylät jostain...


hattu Stradivarius - paita Esprit - shortsit BikBok - läpsyt Vagabond

☀️ Joku reissu. Ainakin Vimpeliin ollaan menossa! Olen haaveillut jo pitkään Vimpeliin menemisestä. Ihanaa päästä sinne hiljaisuuteen, käydä Hallapurolla ja ihailla Lappajärveä. Jossain muuallakin voisi käydä, muttei ole mitään hajua mihin päin haluaisi.

☀️ Muuttoasioiden hoitaminen loppuun. Mun täytyy vielä viimeinen silaus hoitaa muuton suhteen, jotta entinen asuinpaikkani vapautuu viimeinkin kaikesta mun roinasta ja saan siivottua jälkeni siellä. Ärsyttää, että tämä on venynyt, mutta en vain ole pystynyt näillä keleillä tekemään asian suhteen mitään.

☀️ Kuvaaminen. Haaveilen aamuyöllä luonnon kuvaamisesta ja todennäköisesti sen voisi jopa tänä vuonna toteuttaa. Kun usva nousee pelloilta ja aurinko alkaa nousta...

☀️ Nauttia. Olen niin totaalisesti loman tarpeessa. Haluan vain olla, katsoa tv-sarjoja silloin tällöin, nukkua päiväunia, käydä shoppailemassa, kirjoittaa postauksia, juoda skumppaa ja viiniä, herkutella, leipoa, pussailla ja ihan kaikkea mahdollista leppoisaa, aaaaaaa!Hyvää lomaa siis mulle ja kaikille muille, joilla ehkä myös alkaa loma nyt tai kellä muuten vaan on vielä lomaa jäljellä! 💋

4 kommenttia :

  1. Mulla on tän päivän lisäksi vielä maanantai töitä, sitten alkaa parin viikon vapaus. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sulle! :)

    VastaaPoista