perjantai 17. elokuuta 2018

KOTONA TAAS - AINAKIN HETKEN

Me tultiin eilen kotiin Vimpelistä. Matka kesti liioitellusti noin tuhat vuotta, sillä pysähdyimme ainakin Alavudella, Ylöjärvellä ja Huittisissa. Sitä on tullut niin vanhaksi, että jo puolitoista tuntia autossa saa jalat ihan jumiin ja pieni jaloittelu tekee tosi hyvää.

Vimpelissä oli hauskaa, kun kerrankin tuli käytyä ihan arkena ja ehti käydä kylillä näyttäytymässä moneen otteeseen. Paras kohtaaminen oli varmaan kaupassa, kun tiesin tuntevani kassatädin, mutta en muistanut hänen nimeään enää ja kassatäti taas mietti ääneen kukahan mahdan olla. Kävin myös ekaa kertaa Nelimarkassa kahvilla, koska halusin viedä Jonin sinne nauttimaan Nelimarkan antimista. Maailman paras leipä nimittäin tulee Nelimarkan leipomosta ja nyt meillä on pakastin täynnä hapanohutta, sillä poikaystäväni saattoi myös vähän ihastua kyseiseen leipään.


Keskiselläkin tuli käytyä reissun aikana. Rahaa meni ihan tuhottomasti, vaikka mitään en ostanut. No okei, ostin ainakin nämä: Satumetsä-lautanen, vaaka-muki (koska onhan horoskooppimukit aina hauskoja), mun ekat Björn Borgin alkkarit (mainoslinkki), pari luomivärinappia NYXiltä, ripsari samalta merkiltä (mainoslinkki), sheavoide (mainoslinkki), maustepurnukoita, hiuspampuloita ja suklaata.


Nyt sitä taas sitten möllötetään Raisiossa hetki, kunnes keksitään mihin lähdetään seuraavaksi ja kuinka pitkäksi aikaa. Tänä iltana menen ainakin kuvaamaan jalkapalloa Turkuun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti