sunnuntai 26. elokuuta 2018

LOPPUKESÄN PARHAAT PÖKSYT

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Trumpettihousut olivat muotia joskus, kun olin vielä ala-asteella. Löysin mummolasta jotkut ylivanhat valkoiset Jamekset ja mahduin niihin justiin ja justiin. Ennen vanhaan ihmiset olivat jotenkin todella pieniä ja hoikkia? Ainakin äitini on ollut, sillä hänen ikivanha ja valitettavasti aivan ylihieno eräs Adidaksen t-paita ei mahtunut minulle edes silloin ala-asteikäisenä. Se harmittaa minua vieläkin välillä, sillä tuollaiset vuosikymmenten takaiset merkkivaatteet ovat mahtavia aarteita.

Noh, ne housut. Trumpettihousujen jälkeen alkoivat jossain vaiheessa pillilahkeet tuntua ihan hyvältä ajatukselta ja olenkin siitä lähtien tainnut pukeutua koko ajan jonkun sortin pillifarkkuihin. Tässä välillä on joissakin blogeissa näkynyt leveälahkeisempia housuja ja olenkin jäänyt miettimään voisinko itse pukea sellaiset vielä joskus. Nyt aivopesua on kai ollut riittävästi, sillä reilu viikko sitten halusin ostaa leveät liehulahkeiset pöksyt, koska näin lomalla ei todellakaan pysty ajattelemaan mitään farkkuja. Muutenkin leveämmät lahkeet tuntuvat nyt miellyttävän silmää bloggaajien asukuvissa ja katukuvassa yleisesti.
Ostin Ginasta nämä housut, kun ne eivät kovin kalliitkaan olleet. Nyt ne ovat jo netistä mustana loppu, mutta vihreää ja ruosteisen oranssia riittää sentään vielä. Ginassa on muutenkin aika hyvä valikoima tämän tyylin housuja ja ostopäätöstä tehdessä mietin kovasti olisinko ostanut raitahousut vai jotkut muut. Valitsin sitten lopulta jotkut muut.


neule Only - housut Gina Tricot - kengät New Balance

Mitä te tykkäätte leveämmistä lahkeista, miellyttääkö silmää?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti