lauantai 18. elokuuta 2018

VANHAT MEIKKIVOITEET ROSKIIN JA TURKINPIPPURISUKLAATA

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Hidas aamu, paras aamu. Nyt on kyllä jo päivä ja koko aamu on mennyt koneella jumittaessa, kun ensin piti googletella majoitusvaihtoehtoja Porvoon suunnalta ja sitten aloin tehdä eilisen futismatsin kuvia, kunnes oli pakko pitää tauko ja lopulta olen päätynyt kirjoitushommiin, koska kirjoittaminen on kivaa.

Tarkoitus on nousta tästä vielä ylös tekemään ruokaa ja sitten ulkoilemaan, kun ei olla käyty kunnolla lenkillä taas maanantain jälkeen. Ulkona on ihanan lämmin vielä, vaikka blogeissa ja sosiaalisessa mediassa monet puhuvat jo syksystä. Minun elämässäni elokuu ei ikinä ole syksyä, vaikka illat ovatkin jo viileämpiä.Eilen meikkasin pitkästä aikaa. Kaivoin kaapin perältä meikit enkä enää uskaltanut sutia vanhaa meikkivoidetta naamaani, kun jotenkin ällötti aivan liikaa ajatuskin yli vuoden auki olleesta kosmetiikkatuotteesta. Toinen yhtä vanha tuote saa myös luvan poistua roskiin kaapistani. Nyt olen sitten vailla kunnollista meikkivoidetta, joten täytyy sellainen pyydystää jostain vielä ennen syksyä.

Meikkaaminen on kuitenkin kivaa, vaikka on ilman meikkiäkin oleminen ollut viimeiset pari kuukautta todella virkistävää. Ihoni taitaa voida hyvin myös sen takia, vaikka hehkua se alkoi kunnolla vasta kun aloin juoda rooibosta joka ilta

Eilinen meikkinaamani löytyy uusimmasta instakuvasta täältä. Kokeilin Keskiseltä ostamiani NYXin luomivärejä, joiden sävyt ovat Girl Talk ja Fireball.Pelin jälkeen haahuiltiin Kupittaan Cittarissa hartaudella ja ostimme tietysti kaikkea muutakin kuin mitä menimme hakemaan. Onneksi muistimme ostaa kahvia, joka oli ostoslistalla, sillä kumpikaan ei muistanut kauppaan mennessä mitä ne kolme juttua oli, joita olimme menossa hakemaan. Kaksi muistimme, joista toisen olimme jo unohtaneet juustohyllyille päästessä. Loppujen lopuksi ostettiin kaikki mitä piti ja vähän extraa. Yksi extralöydös oli paljon himoittu turkinpippurisuklaa. Ei tarvi lähteä laivalle sen takia.

Ja nyt lopetan tämän höpisemisen ja teen futiskuvat loppuun, jotta pääsen joskus tässä elämässä keittiöönkin asti. Hauskaa lauantaita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti