sunnuntai 19. elokuuta 2018

VEIKKAUSLIIGA: TPS - VPS 17.8.2018

Perjantaina oli taas pelipäivä. Vihdoinkin pääsi kuvaamaan ilman mitään allergia- tai niskajumiongelmia ja kaiken lisäksi hyvin levänneenä, koska on loma. Ehdin ajan kanssa meikkaamaan ja lähtemään peliinkin ihan ajoissa. Moni muukin oli ollut ajoissa, sillä pressin pullat oli jo ahmittu, mutta ei se mitään, sain kuitenkin kahvia.


Toivoin voittoa, koska en halua lähteä kuvaamaan peliä tappiomielialalla. En usko, että katsomoonkaan olisi koskaan mukava lähteä pessimistisenä vaan mieluummin uskon ja toivon kanssa.

Eihän sitä kuitenkaan voinut tietää, mitä on luvassa. Kokoonpanossa oli mukana pari uutta ukkelia ja muutama vanha tapaus poistunut paikalta. Kaikki oli siis mahdollista.Tepsijätkät ainakin tekivät heti alkuun selväksi, että olivat lähteneet peliin voittamaan. Ensin Blunkka potkaisi pallon maaliin ja sitten Sjökke, joka jälleen oli ihan liekeissä. En tiedä mitä hän syö aamupalaksi, mutta ilmeisesti Blunkka oli käynyt samalla murolautasella, kun molemmat jätkät pelasivat niin ahkerasti. Mikä juttu pojat, kertokaa salaisuutenne?
Pitkästä aikaa kävin hiippailemassa vaihtopenkkien edessäkin, vaikken olisi kai saanut. Kävelin ronskisti nurmikolla ja mietin tuleeko häätö turvallisuuspäällikön toimesta, mutta ehkä hänellä oli muuta tekemistä kuin kytätä meikäläisen tekemisiä. Hymyilytti vitivalkoiset Pumat, sillä tähän asti ehkä näteimmät nähdyt nappikset ovat olleet täysin valkoiset Niket. Nämä Pumat yltävät lähes samaan.Pallopojat, voi pojat. En haluaisi kitistä tenavista, mutta sen sanon, että ensi kerralla ryöstän heiltä heidän pallonsa, jos se pallo ei pysy poissa tuomarin juoksulinjalta.Toisella puoliajalla onneksi näkyi muutakin kuin riehuvia pallopoikia, kun TPS teki vielä pari maalia lisää. Ihan kiva! Maalihaleja kuvaan mielelläni!
Ja niin TPS voitti. Olihan se nyt hienoa! Hymyilin aina, kun tuli maali ja olo oli kuin olisi kuvannut viime vuoden Tepsiä. Tykkäsin! Tällaisia pelejä minä haluan kuvata. Kun koko ajan sattuu ja tapahtuu, eikä tarvitse nukahtaa jakkaralleen.

Kiitos TPS!

TPS - VPS 4 - 1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti